De-LunA

Alla inlägg under april 2010

Av Sanna Matzols - 22 april 2010 13:48

 


Ibland blir dagen inte det man tänkt men då får man göra så att den blir som den ska utan att tänka på det som dagen skulle fyllas upp med.

Ibland är inte heller JaG det jag hade tänkt mig men då e det bara o bli den man vill vara utan att bry sig va andra önskar en att vara!


::::DAGENS LÅT::::



::::DAGENS VISDOMSORD::::


Vill du alltid ha sista ordet talar du snart med dig själv



             


::::DAGENS MÅSTE::::


Tänka innan jag säger nått.


::::DAGENS IDOL::::


Mina älsklingar i familjen.


Av Sanna Matzols - 21 april 2010 16:02


Att födas utan en chans betyder inte 1 livstidsdom utan rättigheter!

Kanske kan jag bli utan det jag aldrig fått men jag blir fan inte utan det jag tar, för livet ger ju mig möjligheter som alla andra åsså kan få! Detta handlar inte om att vara ett offer, detta handlar om att visa att Om Jag Kan Ge Mig 1 Bra liv så kan andra också ge det till sig själva! Å oavsett jag har en gränslös barndom bakom mig kan jag idag säga att jag älskar mitt liv som det blev

o det e få saker jag ångrar!!

Å jag e ett stolt barn till mina älskade föräldrar som har gett mig en överkevnadsförmåga full av kraft

och som i allafall älskar mig för att Jag E som Jag E!! 

Av Sanna Matzols - 21 april 2010 14:19

Idag inför jag något nytt på min blogg.

::::DAGENS IDOL:::: (finns längre ner på sidan)

Jag anser att det finns så många där ute som har så mycket att ge andra människor att jag vill ge dom lite av min plats för jag anser att dom e värda att uppmärksammas!


  


::::DelaT på 2::::


Det finns 2 sidor hos mig, 1 utan tilllit och 1 totalt naivt tillitsfull.

Dessa delar slåss med varandra om vad som är rätt o om vad som ska ske, livet bör fyllas med det,, eller livet bör fyllas med det. Å medans dessa 2 delar slåss rullar livet på utanför mitt huvud å plötsligt fylls jag av ålderspanik!

För 1 del i mig vill ju resa,,skaffa en bra utbildning,, leva livet(va de nu innebär), vill aldrig bli stor ja allt sånt som jag i min fantasi tycker låter så bra!

Den andra delen av mig,, vill skaffa ett litet hus,, få flera barn,, njuta av ett lungt liv och skriva på min bok! Å hur jag en vrider o vänder på det så får jag inte dessa 2 att gå i hop vilket jag aldrig har fått, kanske är det mina personlighetsstörningar som är problemet eller att jag tilllåter dom bli problemet! Men stora beslut som ger förändringar i kivet är skrämmande!


 


::::DAGENS LÅT::::




::::DAGENS VISDOMSORD::::


Man lever ju bara det här livet 1 gång så varför inte göra det ordentligt!



                  



::::DAGENS MÅSTE::::


Våga uppfylla AllA sina drömmar


                  


::::DAGENS IDOL::::

För att den energikicken jag fick av att läsa hennes blogg och så få en inblick i hennes vardag fick min kluvenhet att lägga sig lite! Tack!

http://endastgossar.bloggagratis.se

Av Sanna Matzols - 20 april 2010 23:03

Med dom orden till mig själv o mina medsystrar

avslutar jag denna dag!

Jag tänker på er ska ni veta och saknaden e enorm!!

:::!BlesseD BeE!:::


   


  !!Om andra kan så kan fan vi!!

Av Sanna Matzols - 20 april 2010 23:00

:::SkuggornaS RikE:::


Det finns faktiskt o prinsessor i :::SkuggornaS RikE::: men sakta men säkert har dom fallit in i skuggorna för att människor TvivlaT och slutat TrO på dom. Med blödande själar och brutna vingar vandrar dom i ensamhet med sinnen tomma som vita papper och väntar på NattenS mörker, då dom kan leva i frihet fylla papperna med sina känslor,insikter och känslor. Men då dagen gryr BrinneR dessa blad upp likt en bortglömd eld och prinsessorna slumrar med ::UgglornA:: in i drömmarnas värld medans "LiveT" susar förbi på andra sidan dimman. Visst finns det hopp för dessa ::SessoR:: att få delta igen men det finns också dom som VäljeR att stanna för att dom helt enkelt inte står ut i "LiveT" då deras sinnen är alldeles för öppna för att orka se på å orka delta i D skådespeleriet. En prinsessa från ::SkuggornA:: söker något mer för sin själ vill ha de SvareN ingen annan grubblar på, kan se sitt ÖdE o MeninG lika klart som människor kan förneka dom, men ska ::FriheteN:: få möjlighet att befria själen lär varje PrinsessA förlåta sig SjälV annars blir existensen olidlig och slutar upp i ::DrakenS GrottA::

Av Sanna Matzols - 20 april 2010 20:00

 


:::VulkaneN KommeR ÄveN DrabbA SverigE:::


Så kommer de massa aska under natten som ska glida över Stockholm, fan det gäller att hålla andan eller ha astmasprayen ::NärA::

Fy hur jag mår idag,, känns som om jag har fått stryk i timtal och vill inget annat en att trycka i mig värktabletter tills jag somnar.. Men än e inte dagen slut utan lite fixa o grejja lär man göra så man kan ligga platt i morgon istället!


::::DAGENS LÅT::::



::::DAGENS VISDOMSORD::::


Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra.




::::DAGENS MÅSTE::::


Vila och åter vila!

Av Sanna Matzols - 20 april 2010 15:22

 

Av Sanna Matzols - 20 april 2010 15:12

 


Fy för att vara sjuk!

Halsen e svullen och hostan e så stark

att den sliter sönder magen nästan!


Såå kul, med både pollen,, förkylning och astma på 1 G!

Det blir inte så mycket av någonting i dag,, utan ligger nu och lyssnar på Den förlorade symbolen, av Dan Brown drömmer om kolsyra o glass för att samla kraft att orka fixa lite mat och halstabletter.


 

Presentation


Livet kan liknas ett spindelnät där varje handling du gör skapar vibrationer i varje ände av trådarna de gäller att vibrera rätt energier för det du ger får du tillbaka x 3
::BlesseD BeeE::




Reklam

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Snacka på...


Ovido - Quiz & Flashcards