De-LunA

Alla inlägg den 10 maj 2010

Av Sanna Matzols - 10 maj 2010 21:41

Gör jag det som ni andra gör,,,bara så ni vet!!

:::NattI nattI::: o :::BlesseD BeeE:::


 

Av Sanna Matzols - 10 maj 2010 21:17

Jag älskar att gå på museum, utställningar och bibblan... Det finns inge bättre en att utmana sina sinnen,,resa i historien eller tänka sig in i andras skapande, det finns ju så mycket att lära!! Så igår va vi på Kulturhuset här i Stockholm som söndagsmys. Å det fanns massor att kika på, fina tattoo foton på gammal som ung, tillfälligt erbjudande av Osynliga rum för en resa i fantasivärld och barnhörna  med ::SupeR MysigT:: barn biblotek och skaparrum och sist men inte minst  ett femtital ::FåN:: som vänta på att få sjunga en ton inför Idol juryn.. 

Alla kan ju sjunga  

Men jag ska inte vara sån... dom e ju jätte modiga, inte nått ja skulle våga!


Helt klart   för stället!! Det är värt att ta sig dit om man är här på visit!!

Extra   för barn hörnan som erbjuder äventyr från 0-10 år (skaparhörnan funkar för äldre medtag kontanter dock 20:-) Men det finns lekmöjligheter, mycket böcker, fikarum för eget fika bra toalett m.m

Samt att de stället är perfekt för ensamma föräldrar som e hemma om dagarna med minde vänskapskrets, du träffar garanterat en ny vän till dig och den lille!


Av Sanna Matzols - 10 maj 2010 18:07

Det är ju skrämmande när man hör på radion att ungdomar idag knappt vet hur HiV smittas??!!  Att kondomen inte är ett altenativ för dom flesta och att bli smittad är lika vanligt som när man hade hål i tänderna när jag var yngre!! Ska det vara så svårt att berätta för människor ledigt och öppet om könssjukdommar och skydd?? Sexualiteten bör vara en av det mest naturliga samtalsämnet 2010 med tanke på hur den intima relationen skyltas ut i media hela tiden. Men det e väll så att alla vill ha det, läsa om det men är för ::FegA:: och fulla av skam att dom inte vill prata om det!!


 


!!MIN MOR LEVER MED HIV!!


1990 blev min mor smittad med HIV och det var inte på en utlandssemester eller som knarkare,, det var av hennes ::MAN::

Det finns inga garantier att nån kommer undan och tryggheten kan ligga i ett beakande av sig själv, hålla koll på sin hälsa och att vara rädd om sig när man e intim med nån annan..

Även om man kan leva länge med HiV idag kan jag lova att det inte har vart en fin upplevelse alla dessa år att se sin mamma vandra i ovishet hela tiden, med kroniska smärtor och ett psyke som tar mycket stryk av grubblerier och Mediciner!!


Jag står för att kan man inte informera och ta ansvar för att lära sina barn  ::AllT:: om sexualitet!?  Ge sina barn en sund syn på sig själv och sin kropp för annars är man inte bättre en nån som misshandlar sina barn på olika sett, då ska man inte ha :::BarN::: För en sund syn tycker jag är självklart

då :::SeX är det mest naturliga!!

Av Sanna Matzols - 10 maj 2010 13:45

 


Im so grateful that I have so many friend around the world that love My Blogg as mutch as I do, and I thank you al  for the glow and the love that you give me to ceep going and keep writing al the tings that I carry in my mind and soul!

So remember


::::WitH OuT YoU I`m NothinG::::


 


I dont ceer what you belive in I´m just happy that you belive!!


My heart is crying when peoples fights over religions my

soul is bleeding

when we:

ThE PeoplE of ThE WorlD

have a hard time to enjoy the life and the love

and each other!!


 


::::DAGENS LÅT::::



::::DAGENS VISDOMSORD::::


If you dont love your neigbur you cant love your self,

becouse we al is one family:


:::ThE PeoplE of ThE WorlD:::


::::DAGENS MÅSTE::::


Show love


::::DAGENS IDOL::::


:::MotheR EartH:::


::::DAGENS BILD::::


If this is more inportant the people, I get afride of the effects!!

Like I love to say: It`s the same as we use at the toilet!!

Presentation


Livet kan liknas ett spindelnät där varje handling du gör skapar vibrationer i varje ände av trådarna de gäller att vibrera rätt energier för det du ger får du tillbaka x 3
::BlesseD BeeE::




Reklam

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Snacka på...


Ovido - Quiz & Flashcards